مواد لازم دسر یاقوتی :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
ژله آلوورا | یک بسته | 100 گرم / 60 کالری |
خامه صبحانه | 100 گرم | 100 گرم / 250 کالری |
یک بسته | 100 گرم / 60 کالری | |
انار دون شده | یک عدد | 100 گرم / 51 کالری |
روش تهیه دسر یاقوتی :
*. ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .
*. دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.
*. نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
*. 50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .
*. بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
*. بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
*. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .
*. همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .
*. سپس روی لایه دوم می ریزیم .
*. بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .
*. به اندازه های مورد نظر برش می دیم .